Friday, June 2

TPAГЕДИЈА ВО ВОДИТЕ ВО ГРЦИЈА: Татко го пронајде својот син мpтоb

TPAГЕДИЈА ВО ВОДИТЕ ВО ГРЦИЈА: Татко го пронајде својот син мpтоb

Текстот продолжува после рекламата

Tpaгедиjaa во водите на кај заливот Пагаситикос во Грција.

Триесет и петгодишен маж, кој од вчера беше исчезнат, е пронајден mppтов на плажата Сарес, во близина на Нис Магнезија.

Текстот продолжува после рекламата

Телото на несреќниот млад човек, кој почина под неразјаснети околности, го пронашол неговиот татко во средата попладне во 20.00 часот, во морската област кај Ниес. Неговиот татко, кој учествувал во потрагата со крајбрежен чамец, е шокиран од развојот на настаните.

Наредена е обдукција на младиот човек за да се утврдат околностите под кои починал несреќниот 35-годишник, додека прелиминарна истрага води Одделот во Амалијаполи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *