Friday, December 1

TAЖHA BECT: Ненадејно почина директорот на познатата скопска гимназија – Имаше само 41 година!

TAЖHA BECT: Ненадејно почина директорот на познатата скопска гимназија – Имаше само 41 година!

Голема трагедија, сите се во шok. Пријателите се опростуваат од директорот.

Текстот продолжува после рекламата.

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Фатмир Битиќи објави дека починал директорот на гимназаијата „Зеф Љуш Марку“.

– Денеска добив тажна вест дека почина Фарук, директорот на гимназијата „Зеф Љуш Марку“.

Ќе го паметам како вреден и неуморен работник во благородната мисија за унапредување на албанското образование.

Искрено сочуство до неговото семејство, пријателите и колегите, напиша Битиќи.

Како што јавуваат медиумите на албански јазик, Гарук Зекири починал на 41-годишна возраст.

Пријателите на починатиот изразија искрено сочувство до семејството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *