Saturday, September 23

MИCTEPИОЗHA CMPT: Тело на 34 годишен маж е пронајдено покрај автомобил кај Тиквешкото езеро – Причината за cmpтта сѐ уште не е позната

Бидете во тек со најновите вести од Македонија и светот, заследете не на нашата фб страница.

MИCTEPИОЗHA CMPT: Тело на 34 годишен маж е пронајдено во автомобил кај Тиквешкото езеро – Причината за cmpтта сеуште не е позната.

Текстот следува после рекламата.

Пронајденото тело покрај автомобил кај Тиквешкото езеро му припаѓа на 34-годишниот Николче Николовски од Буково, Битола, јавува Фокус.

Од таму се вели дека Николовски ќе биде погppебан утре на гpobиштата во село Буково, а неговите блиски велат дека причината за cmppтта се уште не се знае бидејќи се чекаат резултати од обдукција.

Негов пријател пак во изјава за Фокус вели дека останале многу неодговорени прашања, за кои сметаат дека надлежните ќе им ги дадат одговорите.

Тој вели дека се изненадени како никој толку време не го забележал автомобилот, односно дека локацијата каде е пронајден автомобилот и телото е покрај земјен пат кој не е непристапен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *