Friday, December 8

Kpалот Чарлс направи PACИСТИЧКИ потег: ,,Каков скапан човек, се згpoзувам кога гледам како му ја тргна раката”

Овој човек не може ни да сокрие дека е pac*ист, Каков скапан човек, се згpoзувам кога гледам како му ја тргна раката.

Pacистичкиот гест на кралот Чарлс ги згpoзи сите.

Погледнете што му направи на црнецот.

„Ова е страшно и толку заостанато, знае ли стариот Чарлс во кое време живееме , И сега треба да веруваме дека не го искараа Хари поради Меган и дека таа не доживеа непријатност на суд, се само дел од коментарите за видеото во кое Чарлс избегна да се поздрави со црнец.

На социјалните мрежи кружи срамна снимка од кралот Чарлс, на која тој прескокнува цp*нец додека се ракува со ожалостените кои дојдоа да ѝ оддадат почит на кралицата Елизабета, јавува Б92.

Луѓето со неверување гледаат како Чарлс ги поздравува сите присутни по ред, а потоа намерно го прескокнува човекот пред него, кој сè уште се обидува да го фати за рака, но кралот Чарлс му ја тргнува раката без воопшто да погледне во него.

Единствената разлика помеѓу споменатиот човек кој беше прескокнат и другите луѓе е тоа што тој е со темна кожа.Луѓето од цел свет не престануваат да го коментираат чинот.

„Овој човек не може ни да сокрие дека е расист“, „Каков скапан човек, се згрозувам кога гледам како му ја тргна раката“, „Ова е страшно и толку заостанато, знае ли стариот Чарлс во кое време живееме “, „И сега треба да веруваме дека не го искараа Хари поради Меган и дека таа не доживеа непријатност на суд“, се само дел од коментарите.

Уште еден факт кој беше протолкуван како расизам е делот на пристигнувањето на автобусите на погребот.

Сите претседатели од Африка пристигнале во ист автобус, додека американскиот претседател Џо Бајден допатува одвоено со целата претседателска придружба. Ова беше доста критикувано по социјалните мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *