Friday, December 1

Jeзива исповед на човек од Цетиње после мacakpoт: Не гледаше во кого пyka, тргна по ред, деца, жени- Ми го ybи другарот

Jeзива исповед на човек од Цетиње после мacakpoт: Не гледаше во кого пyka, тргна по ред, деца, жени- Ми го ybи другарот.

Балканот завиен во црно: Голем број жртви, меѓу кои и деца.

Исповедта можете да ја прочитате после рекламата.

– Вучко пykaше во сопругата, а потоа излезе на улица и тргна по децата, постарите жени, не гледајќи во кого пykw… Дури го ybbи мојот пријател, автомеханичар кој случајно наиде на него на улица.

Вака за Курир изјави еден цетињенец со кој успеале да стапат во контакт по мacakpoт во овој црногорски град.

Да потсетиме, Вучко Бориловиќ денеска околу 16 часот ybbи 11 и рани 6 лица во најголемата масовна престрелка што се случи во поновата историја на Црна Гора.

– Му падна темнина на очите, тоа го направи во некаков нервен слом. Вакво нешто не паметат ниту најстарите цетињани – вели видно потресениот маж.

– На Медовина има можеби 200 куќи, а тој буквално по случаен избор пykaше во луѓе кои случајно се нашле пред куќите, на улица.

Како што открива човекот, Бориловиќ претходно работел како келнер во Националниот парк Ловќен.

-Тој бил ловец, а се зборува дека ги испоybил луѓето со ловечка карабина. Имаше opyжjee. Многу ни е тешко, не можеме да веруваме дека го направи ова – рекол човекот.

Да потсетиме, ybbиен е и Бориловиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *