Friday, December 8

Ja ybил сосетката, па нејзините деца, а потоа му се јавил на нејзиниот сопруг: Нови стpaшни детали од мacakpoт во Цетиње

Ja ybил сосетката, па нејзините деца, а потоа му се јавил на нејзиниот сопруг: Нови стpaшни детали од мacakpoт во Цетиње.

Бориловиќ пykaaл и кон полицијата и ранил еден полицаец.

Во мacakpoт што се случи денеска во Цетиње, Вук Бориловиќ (34) ja ybbил сосетката и нејзините деца, по што се јавил на нејзиниот сопруг и му рекол дека му ја ybbил сопругата. После тоа почнал да ybbива случајни минувачи.

Бориловиќ пykaл и кон полицијата и ранил еден полицаец.

Потсетуваме, во денешниот мacakp во Цетиње, како што неофицијално дознава Телеграф.рс, В.Б.(34) го ybbил целото семејство. Како што се сомнева, тој потоа излегол на улица и пykkaл во луѓето, а неколкумина од нив биле ранети.

Според се уште непотврдени информации, во мacakooт загинале 11 лица, меѓу кои наводно има и деца.

Ова е најголемата тpppaгедија во поновата историја на Црна Гора.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ: Огромна тага во семејството на првата жртва од мacakpoт во Цетиње: Пред еден месец добил дете

Според непотврдени информации, Бориловиќ наводно се лекувал во психијатриска установа од која неодамна бил ослободен.

Првата жртва на масак рот што се случи денеска во Цетиње е М.М., кој пред еден месец добил дете, дознава Телеграф.рс.

Според извор на Телеграф, Вук Бориловиќ (34) вршел притисок врз жена која била потстанар, а таа потоа му се пожалила на сопругот кој бил на пат. Сопругот му се јавил на другар, жртвата М.М., која отишла кај Бориловиќ и оттаму почнала тепачката.

Според непотврдени информации, Бориловиќ наводно се лекувал во психијатриска установа од која неодамна бил ослободен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *