Friday, December 1

HAJHOBA BECT: 25 годишна девојка со прострелна рана ИТНО пренесена во болница во Велес – Се трага по сторителот!

HAJHOBA BECT: 25 годишна девојка со прострелна рана ИТНО пренесена во болница во Велес – Се трага по сторителот!

Страшна вест го потресе Велес денеска.

Деталите во продолжение после рекламата.

„ВО 8.30ч. донесена е девојка на 25 годишна возраст, на одделението за хирургија.

Дадена е неопходна здравствена помош и веднаш пренесена на Клинички во Скопје, каде е прифатена“ – изјави д-р Елена Левкоав Ќулумова, портпрол на Општа Болница Велес.

Како што пренеусва порталот, соседите потврдиледека утрово имало опсежна акција во пронаоѓање на можниот сторител, кој живеел во близина на Интернат на улица Андон Шурков.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *