Wednesday, October 4

(BИДEO) Ги y6ил, па ги закопал: Пронајдени се три мртви тела на жени во двор од куќа – Страотна глетка ја шokиpaше турската полиција

(BИДEO) Ги y6ил, па ги закопал: Пронајдени се три мртви тела на жени во двор од куќа – Страотна глетка ја шokиpaше турската полиција.

Полицијата во шok. Ги y6ил, па ги закопал во дворот од куќата.

Деталите во продолжение после рекламата.

Турската полиција пронајде тела на три жени во куќа, каде работеле како дилеpи на дpога, пишуваат турските медиуми.

Според информациите, во местото Сариер во Истанбул, во градината на куќата која припадниците на турската полиција наводно ја

ископувале три дена во потрага по телото на Р.М, полицијата пронашла тела на три жени осомничени за продажба на дрога.

На социјалните мрежи се појави и видео на кое се гледа како полицијата копа во дворот.

Засега не е познат идентитетот на жените, а Ж. Б. е приведен во Истанбул под сомнение дека го у6ил Р.М.(33) и го зако пал во дворот од неговата вила во турскиот град.

Полицијата тогаш објасни дека е утврдено дека Ж. Б, за кој велат дека е член на организирана криминална организација,

дошол во Турција со лажен северномакедонски пасош издаден на име Јордан Анделев Белчев и дека престојувал во нивната провинција.

ФОТО: Илустрација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *