Wednesday, October 4

УЖAC BO BEЛЕС: 5- мина велешани на распит – Со телефони снимале додека имаат cekc co малолетничкии и ги објавувале!

УЖAC BO BEЛЕС: 5- мина велешани на распит – Со телефони снимале додека имаат cekc co малолетничкии и ги објавувале!

Што се случува во Велес? Уште еден немил настан. Ширеле пopнографска содржина со малоллетнички.

Деталите во продолжение после рекламата.

Петтмината се на распит во Обвинителството, но детали за тоа нема сѐ додека не заврши предистражната постапка.

Порталот, повикувајќи се на извори, пишува дека полицијата ја сомничи групата дека имала cekc со малолетнички, тоа го снимала со телефон, а снимките ги препраќале на социјалната мрежа Телеграм.

Од полицијата велат дека информации за апсењето ќе дадат штом тоа ќе го одобри јавен обвинител.

ФОТО: Илустрација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *