Wednesday, October 4

ИМАМ ДВЕ ДЕЦА И СОПРУГА, ЈА ИЗНЕВЕРУВАМ СО 6 ЖЕНИ: Бракот ни се подобар и подобар поради тоа!

ИМАМ ДВЕ ДЕЦА И СОПРУГА, ЈА ИЗНЕВЕРУВАМ СО 6 ЖЕНИ: Бракот ни се подобар и подобар поради тоа!

Тој знае дека ако дознае за прељубата би ја уништил неговата сопруга, но вели дека не може да престане.

Џош (30) од Велика Британија признал дека во последните две години од бракот, од вкупно осум, користел онлајн сервис за запознавање за сериозни врски или брак. За тие две години ја изневерувал сопругата со шест жени.

„Прв пат ја изневерував со колешка на работа и тоа искуство беше ослободувачко. „Убеден сум дека поради ова, оттогаш мојот однос со сопругата драстично се подобри, а јас станав помалку фрустриран“, изјави тој за „Сан“.

Тој објасни како неговите афери помогнале динамиката дома драстично да се подобри и заклучил дека неверството позитивно влијаело на неговиот живот. Тој тврди дека неговиот се ксуален нагон не е усогласен со оној на сопругата, иако многу ја сака, па се обратил на услугата за малку да си го зачини животот.

„Тоа е ситуација кога нема губитници. Можам да ги истражувам моите желби на друго место и да бидам повнимателен дома, а исто така да бидам помалку вознемирен поради тоа што не ме исполнуваат.

Не барам љубов. Станува збор само за хедонистичко еротско задоволство и како можеме заемно да си обезбедиме подобри искуства во овој живот“, им рече тој на новинарите.

Тој додал дека во кревет со некои жени правел работи кои никогаш не би ги направил со сопругата.

Да, се работи за секс, но тоа е многу покомплицирано од средба со непозната жена. Многу е поразвиено од тоа“, тврди тој. Тој смета дека неговата сопруга би била скршена доколку дознае за неговото изневерување, но засега нивниот однос е многу подобар. Неговата тактика на услугата се сведува на тоа да им пријде на жените што ги поканува на пијачка, а потоа да ги види некое време додека не им се подобри се ксот.

Во просек се среќава со нив еднаш месечно, а најдолгата афера траела девет месеци. Никогаш не преноќува со нив, но иронично – вели дека сака да создава атмосфера на доверба.

Секогаш брише пораки од телефонот за да не ги најде сопругата, а често оди на долги прошетки по средбата со љубовницата за да испари мирисот на нејзиниот парфем. Вели дека лесно се справува со вината кога е дома и има работа со децата, бидејќи дома е друга личност.

Повнимателен е со сопругата и признава дека не би имал ништо против ако и таа има љубовници се додека тоа не е сериозна врска. Се надева дека ќе стигне до фаза во која нема да му требаат други жени, но засега е задоволен што ќе најде заеднички интереси со другите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *