Thursday, October 5

УЖAC ГО ПОТРЕСЕ РЕГИОНОТ: Безживотно тело на 12 годишно девојче извлечено од реката Морача

УЖAC ГО ПОТРЕСЕ РЕГИОНОТ: Безживотно тело на 12 годишно девојче извлечено од реката Морача.

Вчера попладнето лоши вести го потpecoa регионот.

Деталите во продолжение после рекламата.

Припадниците на службата за заштита и спасување, со помош на жители, извлекле тело на 12-годишно девојче од реката Морача во Црна Гора.

Текстот продолжува после спонзорираната реклама.

Според црногорските медиуми, случајот бил пријавен вчера околу 14 часот.

Станува збор за 12-годишно девојче, а засега не е позната причината за давењето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *