Wednesday, October 4

3 годишно дете избодено до СМРТ: Таткото го држел своето дете во раце додека друг маж го нападнал на улица во Чешка

3 годишно дете избодено до СМРТ: Таткото го држел своето дете во раце додека друг маж го нападнал на улица во Чешка

Дете е избодено до смрт при расправија меѓу двајца мажи на улица во чешкиот град Мост, соопшти полицијата. Полицијата ги приведе учесниците во инцидентот.

CNN Prima News објави дека таткото го држел своето дете во раце кога друг маж го нападнал. Очевидец изјави за телевизијата дека осомничениот маж го прободел детето право во вратот. Момчето имало 3 или 4 години, пишуваат медиумите.

Убиството се случи недалеку од центарот на Мост, индустриски град со околу 65.000 жители на северозападот на Чешка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *