Friday, December 8

Јелена за девојките од провинцијата: „Само сакаат да се венчаат, средства не бираат“

Јелена за девојките од провинцијата: „Само сакаат да се венчаат, средства не бираат“

ЈЕЛЕНА МАЌИЌ ГИ ПРОЗВА ДЕВОЈКИТЕ ОД ПРОВИНЦИЈАТА „Само сакаат да се венчаат, средства не бираат“

Шминкерката Јелена Маќиќ зборуваше за бракот, девојките од провинцијата, но и мажите. Во една прилика, зборуваше со пејоративен тон за жените од покраината.

Имено, Јелена Маќиќ изјавила дека најголеми шанси да стапат во брак имаат девојките од провинцијата и дека не бираат средства.

– Сите мои пријатели се венчаа на следниот начин. По правило, сите се од провинцијата и многу сакаат да студираат економија и право.

Џабе адвокатка, сестро мила, дај ми адвокат од светска класа ако дојде од Србија. Сите ги знаеме имињата на мажите, но нема ниту една жена.

Застапувањето е машки свет, не знам што може овде. Можеби треба да бидат во правниот оддел и да чекаат директорот да ги започне – изјави Маќиќ.

– Да се ​​вратиме на тие девојки од провинцијата. Така доаѓаат скоцкани и средени. Тие точно знаат каде треба да се појават.

Таа е дојдена да се омажи. Девојките во главниот град немаат никакви шанси против нив. Таа девојка ги запаали сите мостови зад неа, не се враќа во селото.

Ти сестро од Дорчол, од блоковите, живееш со родителите и ќе го наследиш тој стан. Дојдов овде да се омажам и чисти се! Така функционира – изјави Маќиќ.

– Тие доаѓаат така и се целосно фокусирани на тоа. Тие ја имаат оваа бескрајна енергија и трпение да седнат, да ги прекрстат рацете и да ги шират очите и само да трепнат.

Ни збор не кажуваат – изјави Маќиќ за Курир.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *