Wednesday, October 4

Ја искористи мојата мака: Бајачот Зоран ме лекуваше со ce*c, додека маж ми чекаше надвор!

Ја искористи мојата мака: Бајачот Зоран ме лекуваше со ce*c, додека маж ми чекаше надвор!

Многу често на нашите простори кога луѓето се на некоја мака, во безизлезна ситуација, откако ќе пробаат на секој можен начин да си го решат проблемот и не успеваат, бараат помош од видовити лица, бајачи итн.

Дури и оние кои до вчера кажувале дека не веруваат, дека никогаш нема да отидат кај такви луѓе, кога ќе се најдат на мака, често знаат да потклекнат во тие моменти.

Многу често таквите завршуваат со изгубено време и пари, проблемот си е тука, но тоа е и најлеснто како може да се помине кај нив.

Има и такви кои здраво се изгореле и си отвориле и дополнителни маки и проблеми.

Една таква случка раскажува една жена на која после посетата кај бајач животот и се претворил во пекол.

Нејзината исповед во продолжение после рекламата.

Бајачите се служат со секакви методи за да им „помогнат“ на напатените души при што вешто ја користат нивната мака и неcpeќа, за да си ги наполнат џеповите.

Па така еден од тие бајачи кои се претставува како Триша видовитиот на една жена се обидел да и ја оттргне мaгиjата и тоа ни помалку, ни повеќе со c**c.

Така нecpeќната жена од Србија сега ги предупредува другите да не си го уништат животот барајќи услуги од него.

Младата жена, поради семејни и здравствени проблеми му се обратила на Зоран Т, наречен Триша Видовитиот, и поради тоа животот и се претворил во пekoл.

Бајачот не само што ја злocтавувал, туку и го растурил бракот и семејството и денеска едвај може да оди.

Таа моли некој да го спречи овој видовит да продолжи да ја работи неговата сомнителна пракса.

Работи преку фотографии, со хипноза, да се соблекувам, ме искористи.

Мe допираше, додека мојот маж и синот стоеја пред куќата, зошто поединечно не воведуваше во собата, напиша таа и додава дека многу се срамела поради тоа што се случило.

Ги предупредува сите дека видовитиот се рекламира како човек кој може да предвидува и симнува мaгија дури и преку фотографии.

-Верувам дека еден ден Бог ќе му плати за сите свои зла, а се надевам дека ќе заврши, пишува очајната жена на страна за исповеди.

Овој настан бил пред неколку години.

Какво е вашето мислење за одењето кај бајачи/ки? Дали некогаш и вие самите имате отидено?

Какви се вашите искуства? Споделете со нас во коментар!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *