Tuesday, May 30

Швалep фатен на дело, па преку прозор избегал како од мајка роден (ВИДЕО)

Швалep фатен на дело, па преку прозор избегал како од мајка роден (ВИДЕО)

Ова не е првпат некој да биде уловен на дело баш кога тоа најмалку му е потребно во тој момент.

Истото му се случило на еден маж кој неодамна го уловила камерата на случајните минувачи, па видеото било објавено јавно.

Наводно, тоа се случило на Денот на вљубените, а недозволената љубов била прекината од сопругот.

Погледнете како се одвивало сето тоа во видеото најдолу во текстот.

Текстот и видеото во продолжение после рекламата.

Некој Перуанец неодамна, на Денот на вљубените, стигнал да посети и туѓа сопруга, но при искажувањето љубов бил прекинат од нејзиниот сопруг!

Видеото веднаш станало вирално…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *