Sunday, December 3

Фуркан после CKAHДАЛОЗНОТО видео: Ова не ми се случило досега, да се јавуваат на моите родители и да го бараат ОВА!

Фуркан после CKAHДАЛОЗНОТО видео: Ова не ми се случило досега, да се јавуваат на моите родители и да го бараат ОВА од нив!

После видеото од хистерричниот испад на директорката, се огласи Фуркан и повторно ја шokираше јавноста.

За што станува збор во продолжение после рекламата.

Седум години во оваа професија, прв пат ми се случува некој да се јави кај моите родители за да побара нешто да не се објави.

А да не зборувам за заkaните од директорката за тужба.

Работа ни е да прашуваме за да нешто се потврди или негира, но од видеото јасно може да се види дека директорката инсистира да дознае од каде се земени документите, а многу помалку се труди да одговори на дилеми кои се појавија од документите кои ги добивме.

Директорке, не е фер да се заканувате на вработени дека ќе ги избркате од работа ако не се најде кој ни ги доставил документите, подобро е да се потрудите да најдете одговори.

Денеска дојде новинарска екипа, утре можеби од обвинителство. ИТН.

Новинарот Фуркан Салиу во прашања упатени до директорката. вели дека земала плата за дежуство, а не се појавувала на работа, по што ја запраша да ги достави снимките од датумите кои и ги посочи за да проверат дали таа била на своето работно место како дежурен за кој земала екстра плата.

Како што вели новинарот нејзината основна плата била 113 илјади денари, а таа земала односно била платена за дежуство 192 илјади денари.

Видеото од хистеричниот испад во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *