Friday, June 2

(ФОТО) Типот кој тврди дека е син на кралот Чарлс и Камила и ќе бара од нив да направат ДHK тест

Типот кој тврди дека е син на кралот Чарлс и Камила и ќе бара од нив да направат ДHK тест.

SIMON Charles Dorante-Day од 2016 година тврди дека е дете на кралот Чарлс III. и неговата сопруга Камил Паркер-Боулс.

Дел од јавноста, поради сличноста во изгледот, смета дека Чарлс е неговиот татко, додека многумина веруваат дека Сајмон со ова сака да ги добие своите пет минути слава.

Сајмон изјави за австралиски 7NEWS дека се обидува да го изведе Чарлс на суд и да побара ДНК тест за да докаже дека е негов татко. Тој разговараше за неговите опции со правни експерти.

Сака ДНК анализа:
„Разговарав со судијата и неговиот адвокат за правниот статус на Чарлс и дали монархот е заштитен со закон или е над него.

А одговорот на тоа беше не и тие ми рекоа дека не гледаат причина зошто треба да Биде заштитен. И второ, Камила и нејзиното семејство сигурно не се над законот. Така, тaa расправија е решенa“, вели Сајмон, кој живее во Австралија.

„Многу луѓе беа загрижени дека кога Чарлс ќе стане монарх тоа ќе го уништи мојот случај. Но, нема никаква правна разлика поради тоа и ќе поднесам тyyжба. Ќе се вратам на семејниот суд“, додаде тој.

Тој вели дека од судот му било кажано дека ако дојде со добри докази, тогаш не може да му се одбие барањето за ДНК тест.

„Последниот пат таму рекоа дали дојдов со добар доказ дека нема причина да го одбијат моето барање за ДНК тест и дека Чарлс и Камила ќе треба да одговорат на тоа.

Не ми е грижа колку е висока планината Сè уште треба да го преминам за да докажам што знам дека е вистина. Од таа перспектива, ништо не се промени“, рече тој.

На почетокот на годинава тој испратил писмо и до кралицата Елизабета Втора, но не добил одговор.

Тој и праќаше писмо на Елизабета:
“Јас сум само тажен. Нема одговор на писмото што го испратив и таа можност се затвори.

Но, нејзината cmpт, исто така, разбуди гнев бидејќи знаеше што се случува”, рече тој.

“Тешко е да не се сфати како шлаканица назначувањето на Вилијам за принц од Велс. Мислам дека Чарлс барем ми должи одговор. Ако не си мојот татко, докажи го тоа.

Се чувствувам отфрлен.Чарлс го доби она што го сакаше: го доби тронот, ја доби сопругата, доби сè. Сега е време да го добијам мојот среќен крај“, додаде тој.

Да потсетиме, Сајмон е роден во април 1966 година и е пocвоен. Мајката на жената која го пocвои му рекла дека неговите вистински родители се Чарлс и Камила и дека некогаш била вработена во Бакингемската палата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *