Wednesday, October 4

(ФОТО) ТАЖHAТА ВЕСТ БРЗО СЕ ПРОШИРИ ВО МАКЕДОНИЈА: Почина претседателот на Македонското лаборантско здружение

(ФОТО) TAЖHATA ВЕСТ БРЗО СЕ ПРОШИРИ: Почина претседателот на Македонското лаборантско здружение.

Жалнатаа вест беше споделена на ФБ страницата Сојуз на здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на РМ.

Нивната објава во продолежение после рекламата.

Колегите се простуваат од нивниот долгогодишен претседател и колега.

Известување:
Штотуку ја примивме веста за cmpтта на нашиот долгогодишен колега, доскорешен претседател на Македонското лаборантско здружение на РМ Драги Костовски.

Искрено сочувство до неговото семејство.

Почивaj во мир колега!

Б.Бешлиева. Претседател на СЗМЛСТРМ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *