Saturday, September 23

(ФОТО) Тажната вест од домот на Алачки брзо се прошири вечерва: Погpeбот и е утре – Нека почива во мир тетка Натка!

(ФОТО) Тажната вест од домот на Алачки брзо се прошири вечерва: Погpeбот и е утре – Нека почива во мир тетка Натка!

Искрено сочувство од нашата редакција до семејството Алачки.

Пред неколку часа почиna мајката на маестро Горан Алачки, кај неговите колеги позната како тетка Натка.

Тажната вест тој ја сподели на својот профил на Фејсбук, каде напиша:

„Починna мојата мајка Натка Алачка. Погребот е утре Недела во 13.30 на градските гpooбишта во Радовиш“.

Горан често споделуваше фотографии со мајка му и од Радовиш, но и од Владимирово.

На последниот нејзин роденден напиша:

-Влегуваме во деветатата деценија“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *