Friday, December 8

(ФОТО) МНОГУ ТАЖНО: Зад себе Ненад остави сопруга и еден ипол годишен син, откако врз него паднала цефка додека го растоварал камионот

(ФОТО) МНОГУ ТАЖНО: Зад себе Ненад остави сопруга и еден ипол годишен син, откако врз него паднала цефка додека го растоварал камионот.

Текстот продолжува после рекламата

Ненад Кочмар (40) во петокот тpaaгично го загуби животот додека ја вршеше својата работа во Чикаго.

Ненад родум од Суботица, во изминатите десет години работел како камионџија, загина при истовар во американската држава Њујорк, кога врз него паднала водоводна цевка што ја превезувал.

Остави сопруга и едно ипол годишниот син.

Ненад го сакаше српската дијаспора, која го познаваше и како примерен спортист, вистински член на ДИФ.

– Ненадејната cmpт на нашиот сакан Ненад Коча Кочмар е погубна и потресна загуба за сите кои ја имаа привилегијата да го запознаат. Тој беше редок и прекрасен човек со златно срце, толку полно со чистота и добрина. Иако не постои разбирлив начин да се разбере ваквата апсолутно шокантна и неоправдана трагедиjaa, мораме да веруваме дека тој е на подобро место.

Ненад беше прекрасен сопруг, љубезен татко, сакан брат и син и обожаван вујко. Беше сакан од сите што го запознаа низ годините. Животот го посвети на семејството, а најголема среќа и гордост му беше синот Алекса.

– Со сите потребни трошоци за живот, на Коча му беше приоритет неговиот Алекса да има добро образование. Дел од вашата донација ќе му помогне на семејството да ги покрие и тие трошоци. Во име на семејството ви благодариме за дарежливата поддршка во овој исклучително тежок момент – напишале неговите пријатели на платформата GoFundMe, пренесува Блиц.

Ненадејната cmpт на нашиот сакан Ненад Коча Кочмар е погубна и потресна загуба за сите кои ја имаа привилегијата да го запознаат. Тој беше редок и убав човек со златно срце, толку полно со чистота и добрина. Иако не постои разбирлив начин да се разбере ваквата апсолутно шокантна и неоправдана трагедија, мораме да веруваме дека тој е на подобро место.

Коца беше прекрасен сопруг, љубезен татко, вљубени брат и син и обожаван вујко. Беше сакан од сите што го запознаа низ годините. Животот го посвети на семејството, а најголема среќа и гордост му беше синот Алекса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *