Friday, December 1

(ФОТО) Лила објави и ја расплака цела Македонија: Облеков бел фустан – Секој ден е борба, претешка година оставам зад себе

(ФОТО) Лила објави и ја расплака цела Македонија: Облеков бел фустан – Секој ден е борба, претешка година оставам зад себе.

Лила предмалку објави и ги расплака сите со нејзиниот статус.

Нашата прекрасна водителка за нејзиниот роденден си ја отвори душата и кажа низ што се поминала.

Сите плачат, но од среќа. Нашата хероина ја победила битката.

Браво Лила, ти си пример за сила и издржливост, беа дел од коментарите.

Нејзината објава во продолжение после рекламата.

Вечерва облеков фустан во бела боја…вечерва го славам животот, љубовта и мојот роденден.

Оставам зад себе една тешка, претешка година која ме научи да го славам секој ден како да е роденден , да го почитувам секој момент и да бирам пријатели кои за мене би го направиле она што и јас за нив !

Научив дека секој ден е борба и дека со добра мисла секој проблем е решлив.

Овој ден е мој ден…овој ден е мојот роденден.

Elena Pandeva.Elena Luka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *