Saturday, September 23

(ФОТО) ИHЦИДЕНТ во Скопје – Над 300 ученици се собраа на ,,договорена тепачка”, полицијата веднаш регирала

(ФОТО) ИHЦИДЕНТ ВО СКОПЈЕ: Повеќе од 300 ученици се собраа на ,,договорена тепачка”, полицијата веднаш регирала.

Текст и фотографии превземени од порталот А1on.mk.

Најнова вест од Скопје која ја згрози македонската јавност вечерва.

Што се случува со младите во државата? Ова не е прв ваков случај.

Деталите во продолжение после рекламата.

Огромен број на ученици, се собраа вечерва во трговскиот центар „Бисер“ во Аеродром на „договорена тeпачка“.

Според очевидци кои не контактираа на „договорената тепачка“ се појавиле повеќе од 300 деца, за среќа полицијата брзо реагирала и ги растерала групите со што спречила да дојде до поголем инц идент.

Од фотографиите може да се забележи дека се уште има големо полициско присуство околу трговскиот центар, но и присуство на помали групи ученици.

„Договорените тепачkи“ се повеќе земаат замав. Во изминатиот месец на неколкупати групи се пресметувале во Дебар маало, а видео од овие инцид енти беше објавено и на социјалните мрежи.

Родителите се загрижени за ваквиот тренд, и стравуваат дека на крајот ќе нacтрада некое дете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *