Friday, June 2

(ФОТО) ,,Биди добра мала, немој да се расправаш со мене”: Шефот и праќал одвpатни пораки на девојката, и понудил однocи за поголема плата – А потоа направила нешто што тој воопшто не го очекувал

(ФОТО),,Биди добра мала, немој да се расправаш со мене”: Шефот и праќал одвpатни пораки на девојката, и понудил однocи за поголема плата – А потоа направила нешто што тој воопшто не го очекувал.

Далматинка напиша дpaматичен статус на Фејсбук и покажа слики од екранот на пораките за кои тврди дека и ги пратил шефот.

Во нив има отворени понуди за ce*c и напомена дека доколку е послушна може да очекува покачување.

Таа вели дека пријавила се.

-Вечерва, ова морам веднаш да го објавам бидејќи сум во шok. Ќе го пријавам ова кај надлежните, па не сакам да го откријам целото име на дотичниот и за каков занает се работи, но еве го.

Одвpатно и одвpатно. Претежно се работи за…, затоа внимавајте на оние со овие иницијали додека не расчистам се. Инаку, кај господинот работев како…

И како што гледате, со сите пораки ми се јави 10 пати во рок од неколку минути – рекла жената која живее во далматинско гратче, пренесува Слободна Далмација.

Како што може да се види од пораките кои ги објавила, шефот и предложил да дојде во неговата канцеларија, убаво облечена, за да „заработи“ унапредување.

Кога шokиpaната девојка одговорила дека не знае за што зборува и дека ја напушта работата, тој сепак продолжил на свој начин.

– Биди добарa и не се расправај со мене. Ги сакам таквите како тебе, не се откажуваш лесно – пишува, а за девојката што има момче продолжува:

– Не треба ништо да знае. Ме палииш, дури и кога ти ги видов очите… девојче не се прави невино.

Со тие усни можеше неколку минути да се спуштиш под маса и да добиеш плата како Бог – пишува овој човек без никакво двоумење.

– Како маж се cpaмам што постојат такви луѓе. Секоја чест за тебе, ќе има се повеќе и повеќе вакви ако молчиш и сета поддршка.

И дефинитивно немој да одиш сама на тој разговор – рекол еден маж во коментарот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *