Saturday, September 23

Утре ни доаѓа млада месечина: Овие четири знака да се подготват за турбуленции

Утре ни доаѓа млада месечина: Овие четири знака да се подготват за турбуленции.

Следниот важен астролошки аспект што не очекува е младата Месечина во Девица на 27-ми август. Младата Месечина во Девица ќе се појави во раните утрински часови на 27-ми август на четири степени. Многу може да тргне наопаку. Може да очекувате да наидете на вербални и ментални предизвици од секаков вид.

Ова не е автоматски негативно, но тоа може да се случи во еден момент. На пример, можете да кажете нешто импулсивно (Марс во Близнаци), што ѝ пречи на личноста или ги повредува нејзините чувства (Сонце и Месечина). Ова може да биде намерно, но не мора.

Постојат безброј начини на кои оваа енергија може да се изрази. Не мора ни да се борите со другиот. Наместо тоа, можете да се предизвикате себеси.

Младата Месечина во Девица најтешко ќе им падне на Девиците, Стрелците, Близнаците и Рибите.

Девиците треба да знаат дека овој аспект се однесува на лични предизвици и трансформација. Можно е да донесете одлуки кои ќе ви го променат животот.

Еден од најдобрите начини да ја искористиме енергијата на младата Месечина во Девица е да се посветите на здравјето на вашето тело, ум и душа. Вежбајте да се однесувате кон себе со повеќе љубов и нежност, слушајте го вашиот внатрешен глас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *