Friday, December 8

Ти благодарам што ме направи жената што сум денес: Благодарение на тебе, никогаш повеќе нема да те засакам!

Ти благодарам што ме направи жената што сум денес: Благодарение на тебе, никогаш повеќе нема да ,,паднам на тебе”!

Текст кој морате да го прочитате. Колку и да ви се чини некогаш дека нема подобро, дека нема излез, дека цел свет ви е уништен, секогаш можете да се издигнете, да ја научите лекцијата и да бидете посилни од било кога.

Секогаш има подобро. Вие тоа го заслужувате.

Ти благодарам. Ти благодарам што ме научи за разликата помеѓу правилното и погрешното. Фала што ми покажа како е да те отфрлат. Фала што ме научи што е cypовост.

Фала што ме научи што е скршено срце. Фала што ми викаше. Фала за сите лоши зборови. Ти благодарам што ме принуди да станам силна.

Фала што ми покажа што не заслужувам. Фала за сите ноќи што плачев поради тебе. Ти благодарам за сите грешки што ги направив додека се обидував да те сакам. За лекциите што ги научив од нив.

Ти благодарам што ми покажа дека простувањето не е секогаш решение. Фала што ме исмејуваше затоа што се грижев за тебе.

Фала што не ме почитуваш. Дека никогаш не ценеше ништо што направив за тебе. Благодарение на тебе, сега знам кога да ја прекинам врската.

Благодарение на тебе, знам како е да те изневеpaт.

Фала што ми покажа што не сакам. Фала што си себичен. Ти благодарам што ме натера да сфатам што заслужувам. Фала што не се грижиш. Зошто ме остави? За да ми дозволиш да почнам од почеток.

Ви благодариме што повеќе не си дел од оваа приказна. Фала за сите грозни работи што ги кажа. За сите моменти кога се чувствував понижено и искористено.

Фала што направи да се чувствувам како да го допрев дното. Фала што ме натера да почнам од почеток. Ти благодарам за сета болka и уништување.

Ти благодарам што ме направи жената што сум денес. Јас сум посилна поради тебе. Благодарение на тебе, јас сум помудpa. И благодарение на тебе, никогаш повеќе нема да те засакам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *