Friday, December 8

ТЕА ТАИРОВИЌ ЗАПРОСЕНА – КАЖА „ДА“: Изненадување од настапот на кралицата на бакшишот – се појави видео, погледнете го ПРСТЕНОТ (ВИДЕО)

ТЕА ТАИРОВИЌ ЗАПРОСЕНА – КАЖА „ДА“: Изненадување од настапот на кралицата на бакшишот – се појави видео, погледнете го ПРСТЕНОТ (ВИДЕО)

Пејачката Теа Таировиќ доживеа големо изненадување на својот настап, кога момче од публиката ја запроси.

Имено, Теа пред почетокот на настапот му го подари микрофонот на еден дечко од публиката, се разбира на негово инсистирање, а неговото прашање целосно ја изненади.

– Дали сакаш да се омажиш за мене – беше прашањето.

Иако делуваше малку збунето, пејачката сепак кратко одговори: „Да“.

Младиот човек очигледно бил подготвен, а на пејачката веднаш и ставил веренички прстен.

-Не прогласив за маж и жена, ако немаш девојка. Немаш девојка, дали си сигурен? Јас сум твоја сопруга – рекла пејачката и ја продолжила забавата.

Дали Теа Таировиќ ќе ја прифати понудата вистински, или останува само една мала шега останува да видиме.

Деталите погледнете ги во видео подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *