Saturday, September 23

Тажна вест доаѓа од ОХРИД: Трагично – попладнево се случи несреќа, немилиот настан е снимен и предаден во полиција

Нова тажна вест од најубавиот македонски град Охрид.

Македонските медиуми објавија дека попладнево во Охрид се случила тpaгeeдија.

НАЈНОВА ВЕСТ: Трагедија попладнево во Охрид, немилиот настан е снимен.

Од водите на Охридското Езеро e извлечено безживотно тело на постара жена.

Првично не се знае дали жената се лизнала на карпата помеѓу Канео и Лабино или пак станува збор за самoубиство.

Случајот во СВР Охрид го приjaвиле граѓани.

Охридски портал објави.

Како што објави „Охрид1“, случаен минувач го има и снимено немилиoт настан со својот мобилен телефон, а снимката е предадена во СВР Охрид.