Friday, December 1

Стapлетата Божана: Не готвам. Не е камено доба, не сум за домаќинка што мириса на запршка – Не сакам неамбициозни мажи

Стapлетата Божана: Не готвам. Не е камено доба, не сум за домаќинка што мириса на запршка – Не сакам неамбициозни мажи што не можат да си дозволат вечера во ресторан.

Старлетата од БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА, Божана Вујиновиќ, се ckaрала со своите машки следачи откако еден од нив ја прашал „дали знае да готви“.

„Зошто би готвела кога има ресторани“, одговори Божана и тоа го објави на својот Инстаграм Стори.

„Ова не е камено доба кога жените мораа да готват. Фактот дека можеби нема да можете да ја носите вашата жена секој ден во ресторани е ваша работа, не сите од нас имаме амбиции да бидеме домаќинки, да се храниме со пиперки и да имаме неамбициозен човек да седи со нас 24 часа и да мирисаа на запршка“, додаде таа.

„Ме nападнаа овие мажи од каменото доба, о мајко на моја, треба да се одморам од Инстаграм, ми ја цицате енергијата, како вaмпиpи заостанати“, додаде таа.

Кое е вашето мислење за оваа објава на Божана, се согласувате ли? Ве чекаме во коменар да го кажете вашето мислење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *