Friday, December 8

Со помош на АПЛИКАЦИЈА дознала дека нејзиното момче ИЗНЕBEPУВА: Девојки, направете го ОВА доколку се СОМНЕВАТЕ во партнерот!

Со помош на АПЛИКАЦИЈА дознала дека нејзиното момче ИЗНЕBEPУВА: Девојки, направете го ОВА доколку се СОМНЕВАТЕ во партнерот!

Не ни помислувала дека „ситница“ ќе го издаде.

Кога станува збор за долга врска, често правите многу работи заедно, а тоа вклучува и тренинзи.

Затоа една девојка го синхронизирала својот паметен часовник со своето момче, а потоа се и било јасно, кога пулсот му скокнал во три часот наутро.

Го изгубила своето момче благодарение на фитнес апликација!

Токму Надја Есек, експерт за врски во британското реално шоу „Celebs Go Dating“, на TikTok откри дека не е експерт за својата врска, но благодарение на апликацијата стана експерт за раскинување!

Открила дека нејзиното момче изневерува кога неговиот паметен часовник Fitbit му честитал за согорувањето на 500 калории помеѓу два и три наутро, додека тој тврдел дека бил на „ноќно излегување со своите пријатели“.

Таа го виде известувањето бидејќи нивните сметки се синхронизирани.

Таа веднаш потоа ја прекина врската, поради што нејзините следбеници брзо и честитаа, но и порачаа дека ќе се „синхронизираат“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *