Thursday, October 5

Сопругот на оваа ЖЕНА и ја уништи СВАДБАТА: Ги кажа овие пет зборови и се отиде по ѓаволите

Сопругот на оваа ЖЕНА и ја уништи СВАДБАТА: Ги кажа овие пет зборови и се отиде по ѓаволите.

Иако денот на свадбата на повеќето луѓе е најдобриот ден во нивниот живот, една невеста раскажа како нејзиниот нов сопруг го уништил, сето тоа поради грубата забелешка за време на здравицата.

Оваа триесетгодишна жена, вели, отсекогаш имала проблеми со самодовербата, а на венчавката сопругот и рекол дека со шминка на лицето изгледа како кукла од стоковна куќа пред сите гости.

Таа тврди дека била затечена од неговиот коментар, па три дена подоцна се уште не се во добри односи.

– Јас сум интровертна и социјално анксиозна личност, што ја влошува ситуацијата уште повеќе. Козметиката ја запознав само во моите дваесетти години и мојот сега сопруг секогаш ме задеваше за тоа; имајте предвид дека тој е шегаџија и е малку саркастичен и брутално искрен. „Немав проблем со тоа се додека тој тоа го правеше приватно“, рече таа на Reddit.

„За венчавката малку претерав со шминката, но изгледаше добро, но тој постојано ја коментираше цела вечер.

-Почнав да се нервирам кога дојде време за неговиот говор, а тој ме погледна и рече: „… и мојата, која изгледа како кукла од стоковна куќа со таа шминка на лицето…“ „Јас беше во шok.

Гостите почнаа да се смеат и јас почувствував гнев што не можев да го контролирам.“ Чекала, вели таа, додека неговите родители не дојдоа да го прекорат за она што го кажал, но тој одговори дека тоа е само шега што таа ја сфатила премногу лично, а потоа ја обвини дека ја расипува атмосферата.

Откако три дена без престан мрчеше, тој сега и кажува дека мора да се извини, а таа почнува да се прашува дали навистина отишла предалеку.

-И некои жени се исто така саркастични и брутално искрени, но тој не се ожени со една од нив, туку најде грижлива и срамежлива жена; што сакаше да постигне? – напиша еден корисник.

– Не сака рамноправен партнер, сака да гледа како се менуваат изразите на лицето додека ти кажува страшни работи – додал друг. „Накратко, тоа беше глупав потег.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *