Friday, December 8

СИТЕ Ш0KИPAHИ: Бик влегол во банка, трча наоколу, вработените не можат да го извадат (ВИДЕО)

СИТЕ Ш0KИPAHИ: Бик влегол во банка, трча наоколу, вработените не можат да го извадат (ВИДЕО).

Сме виделе секакви ситуации, но ваково нешто каде бик блегол во банка и трча наоколу додека вработените го бркаат за да го извадат досега немало.

Вработените биле шokирани, но и со причина. Иако ситуацијата навидум изгледа комично сепак можело да има и повpeдени а не дај боже можело да заврши и со губење на нечиј живот.

Како и да е, за среќа немало такво нешто.

Деталите и видеото во продолжение после рекламата.

Вработените во банка во централен Израел биле шokkиpaни кога бик влегол во нивната филијала.

Тоа се случило во банката Леуми, а видеата објавени на социјалните мрежи покажуваат како вработени се обидуваат да го избркаат бикот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *