Friday, December 1

Силен земјотрес со јачина од 5,2 степени вечерва почувствуван и во Македонија – Епицентарот бил во близина на Тирана!

Силен земјотрес со јачина од 5,2 степени вечерва почувствуван и во Македонија – Епицентарот бил во близина на Тирана!

Земјотрес со јачина од 5,2 степени во соседството го почувствувале и граѓаните на Македонија.

Деталите во продолжение после рекламата.

Земјотрес со јачина од 5,2 степени вечерва се случи во близина на главниот град на Албанија, Тирана.

Епицентарот на земјотpecот бил на 29 километри северо-источно од Тирана, а бил почувствуван и во западниот дел од Македонија.

Земјотресот бил на длабочина од 1 километар.

Веднаш по него уште еден се случил на истото место, но со послаб интензитет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *