Saturday, September 23

Се вселил во својот нов дом, а веќе после неколку недели останал изненаден: Во станот открил лажен штекер, а потоа решил да види што има позади него

Се вселил во својот нов дом, а веќе после неколку недели останал изненаден: Во станот открил лажен штекер, а потоа решил да види што има позади него.

Повеќе детали околу авантyрата на Рајт во продолжение.

Јуан Рајт е човек кој при вселувањето во својот нов дом, нов стан во шкотскиот град Стирлинг забележал нешто невообичаено.

Она што му било чудно е дека во станот имало лажен штекер, па заедно со еден од своите пријатели решил да види што има пзоади лажниот штекер.

Решиле да погледнат што има зад лажниот штекер за да видат во што е проблемот, а она што го откриле зад него ги изненадило

Јуан Рајт шест недели живеел во нов стан во шкотскиот град Стирлинг кога сфатил дека еден од штекерите не работи. Тој и негов близок пријател решиле да погледнат зад лажниот штекер за да видат во што е проблемот, а она што го откриле зад него ги изненадило и двајцата.

Кога ја отстраниле пластичната заштита, сфатиле дека никаде нема кабли за струја, но нашле мал сеф.

Во сефот пронашле стара банкарска картичка, која истекла во 2006 година, но и сметка од сефот кога бил купен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *