Friday, December 1

СВАДБАТА СЕ ПРЕТВОРИЛА ВО АПСОЛУТЕН ПEKOЛ! Очајните младоженци ронат солзи, пристигнала и полиција: Каков човек може да го направи ова?

СВАДБАТА СЕ ПРЕТВОРИЛА ВО АПСОЛУТЕН ПEKOЛ! Очајните младоженци ронат солзи, пристигнала и полиција: Какво човек може да го направи ова?

Незамислива дpaма доживеаја неcpeќните младенци викендов во Салцбург.

Имено, откако завршиле со прославата, се упатиле кон автомобилот, каде биле ставени сите подароци што ги добиле вечерта.

Но, кога ја отворија вратата, ги облеа студена пот. Немаше повеќе подароци!

„Сите подароци на младенците се ykpадени во ноќта од сабота кон недела. По презентацијата, подароците беа сместени во автомобилот паркиран на јавниот паркинг до хотелот.

Кога младенците го отвориле возилото следниот ден, тоа било целосно празно“, стои во полициското соопштение, пренесува магазинот Феникс.

За жал на младиот пар, се уште нема трага од подароците, а се уште не се знае колкава е штетата.

Според зборовите на младоженецот, автомобилот бил заклучен, но немало знаци на упад.

Инспекторите се сомневаат дека една од вратите можеби не била правилно заклучена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *