Tuesday, May 30

Само оние со висок коефициент на интелигенција можат да го пронајдат лицето на девојката за помалку од 10 секунди!

Само оние со висок коефициент на интелигенција можат да го пронајдат лицето на девојката за помалку од 10 секунди!

Само оние со висок IQ можат да го пронајдат лицето на девојката за помалку од 10 секунди.

Доколку не успеете решението е на крајот од текстот.

Се верува дека ако можете да го забележите лицето на девојката на оваа слика за само 10 секунди, тоа може да биде знак за вашата извонредна интелигенција.

Станува збор за црно-бела фотографија со многу детали, но и некои животни скриени во грмушките.

Прво пробајте сами, а доколку имате потешкотии, решението можете да го најдете на дното на статијата.

Истражувањата покажуваат дека вежбањето на мозокот со овие загатки е исклучително корисно.

Дали успеавте да го најдете лицето на девојката?

РЕШЕНИЕ:

Ако имате потешкотии, може да ви помогне ако ја свртите сликата наопаку и погледнете во областа каде што се сечат гранките на двете дрвја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *