Friday, June 2

Проговори поранешната готвачка од вилата на Драгана Мирковиќ: Време е да ce дознае вистината за таа жена и Тони!

Проговори поранешната готвачка од вилата на Драгана Мирковиќ: Време е да ce дознае вистината за таа жена и Тони!

Голема балканска ѕвезда како Драгана Мирковиќ може да си го дозволи луксузот што го сака, па не е тајна дека пејачката живее во вила во Виена со своето семејство.

Таа е среќна омажена со Тони Бијелиќ со кој има две деца Марко и Мануела кои се трудат максимално да ја заштитат својата приватност од будното око на јавноста.

Meѓутоа, сега за „Cкандал“ проговори готвачката Драгана Мирковиќ која со години работеше во нејзината куќа и детално раскажала како се однесувала музичката ѕвезда со неа, а како што тврди и ден денес, некои работи и се неразбирливи.

-Веќе не се раѓа жена како Драгана, зачудена сум, но тоа е целата вистина – ја започна приказната таа и додаде:

– Толку голема ѕвезда, која може да си дозволи се, редовно, ако беше дома, доаѓаше во нашата кујна и готвеше со нас.

Знае се да прави, а готви… Прсти да излижеш. Знае и традиционални српски јадења, а богами знае и да експериментира.

Навистина е прекрасна, вредна, посветена и никого не гледа од високо иако може – откри еднаш за „Скандал“ готвачката Драгана Мирковиќ.

– Многу ми беше жал кога престанав да работам за неа и за Тони, но морав затоа што морав да се преселам.

Сигурно сакам да нагласам дека Гага е најблагородната личност со која сум соработувала, таа секогаш ни помагаше на сите доколку имавме некакви проблеми – заклучи таа за споменатиот труд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *