Friday, June 2

Потресна снимка: Дете виси наглавечки од зграда, плаче и моли за помош (ВИДЕО)

Потресна снимка: Дете виси наглавечки од зграда, плаче и моли за помош (ВИДЕО).

Речиси 2.000 луѓе загинаа во земјотресот што ги погоди Турција и Сирија, а неколку илјади беа повредени.

Се стравува дека голем број луѓе се уште се заробени под урнатините и дека црниот биланс од оваа катастрофа ќе продолжи да расте. Сега е објавено видео од маж во Сирија како си ја замрзнува крвта.

Во текот на денот од Турција и Сирија пристигнуваат шокантни фотографии и видеа.

Еден таков, за кој се тврди дека е снимен во Сирија, но не е официјално потврден, покажува човек кој виси од зграда и моли за помош.

Камерата го снимила потресниот момент кога маж плаче и бара помош додека виси наопаку од ѕид.

Човекот на видеото вика, а за тоа време му одговара машки глас од земја. Некои медиуми објавија дека на ова видео се гледа дете заглавено и обесено од зградата, но тоа не е официјално потврдено.

Не е познато ниту кога е снимено видеото, ниту во кој град е направено, но на социјалните мрежи се наведува дека станува збор за видеото направено веднаш по земјотресот во Сирија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *