Saturday, September 23

После жешката акција вчера во Задруга, се огласи Александра: Нема да верувате што кажа – Ако се срамеше зарем ќе направеше вакво нешто?

После жешката акција вчера во Задруга, се огласи Александра: Нема да верувате што кажа – Ако се срамеше зарем ќе направеше вакво нешто?

Александра имаше жешка акција во Задруга, а сега се кае: „Се сpамам од мојата бoлна мајка, ветив дека нема да го направам тоа“.

– Ќе речат дека си ме искористил, ти си маж, друго е. Се сpaмам само од мојата бо лна мајка на која и ветив дека нема да правам такво нешто – му рекла Александра на Иван.

Учесниците на реалното шоу Александра Момчиловиќ и Иван Драгиќ пред две вечери имале интим ни односи, игнорирајќи ги камерите кои ги снимале.

Парот кој веќе се помирил и се расправал повторно не издржал, па по жecтоката акција која станала вирална на социјалните мрежи решиле да раскинат.

-Од моментот кога влеговме имаше некоја привлечност меѓу нас, малку се напивме, се случи, нормално е, такво нешто се случува надвор, се случува и овде – рече Иван.

– Луѓето очекуваа дека ќе застанеш на мојата страна – рече Александра.

– Ти немаш дечко или маж, јас немам девојка, жена или деца, што е проблемот? Го направи тоа со некој за кој се грижиш и дека ти се допаѓам, тоа ќе го кажам вечерва – изјави Иван.

– Испаднав глупавa, но не се сpaмам само поради таа причина. Но, не ти се допаѓам – рече Александра, а Иван се обиде да избега.

– Не дека не ми се допаѓаш, никогаш нема да кажам дека не си убава и добра со мене. Никогаш не знаете што ќе направи времето. Ако сме утре заедно, што ќе кажеш тогаш?- рече Иван.

– Пак ќе јаде гом на. Ќе речат дека си ме искористил, ти си маж, друго е. Се срамам само од мојата бо лна мајка, на која и ветив дека нема да правам такво нешто – рекла Александра.

– А ти мислиш дека моите се среќни? Јас сум од патријархално семејство, тие не се среќни поради ова – рече Иван.

– Ме плукна пред сите – рече Александра.

– Дали те плукнав? Јас не сум. Ти си ми бивша, те почитувам, тоа е тоа. Ако те нап аднат, кажи дека си сингл, ти се допаднав – рекол Иван.

Инаку, иако на почетокот на реалното шоу избегнуваа да спијат заедно во кревети, за да не зборуваат за нивната интимнocт, тоа не ги спречи да започнат жешko „пријателство“ среде кафана, а како дали отсега ќе се развие врската меѓу нив и дали навистина ставиле точка на тоа, само треба да дознаеме.

Видеото од жешката акција погледнете го ОВДЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *