Friday, June 2

Поради одговорот на жената од Босна плаче цел интернет: Ениса со две реченици го pacплака американскиот инфлуенсер

Поради одговорот на жената од Босна плаче цел интернет: Ениса со две реченици го pacплака американскиот инфлуенсер.

Жена од Босна, која со години живее и работи во Америка, стана хит на социјалните мрежи, откако познат Тик-Токер случајно ја снимил за време на нејзината работа.

Американскиот инфлуенсер реши со убава сума пари да ги награди страниците кои му се убави и љубезни откако ќе им пријде.

Една од нив била жената по име Ениса, која заминала во Америка пред девет години. Во видеото кое стана вирално, тој и пријде на Ениса за време на нејзината работа, одржувајќи ја зградата во која таа работеше.

– Ми недостига моето семејство дома… Може ли да разговарам со тебе две минути?- ДОБРО.

– Јас сум Захари, мило ми е што те запознав.- Јас сум Ениса.

– Од каде си? – Од Босна.
– Дали имате семејство овде? – Немам семејство овде.

– Колку години работиш овде? – Девет години.
– Како ви се допаѓа? – Па… ми требаат пари.

– Дали сакате да му кажете нешто на некој што ви недостасува?

– Не знам… Уф… Пред една или две години бев многу таженa. Сега сум добро.

Во тој момент Захари ги извадил парите и ѝ понудил на Ениса 1.500 долари, велејќи и дека парите ги наменил за првиот човек koj ќе биде добар со него.

Она на што не се надевал е нејзиниот обид да го убеди да ги задржи тие пари кај него, и да ги искористи за образование или да оди некаде со девојка.

Ениса неколку пати ги одбила парите, но Захари конечно ставил пари во кофата што ја тypкала. Жената од Босна повторно ги одбила парите, но по долго убедување се договориле дека ако сака Закари и ако му требаат пари, да дојде до 11 часот да ги земе, а таа да му ги чува до тогаш.

Конечно, ја прашал која е нејзината порака до светот. Одговорот што го даде Ениса, секој што го виде видеото, му направи грутка во грлото.

„Да нема вojна, да нема бopби“, кратко рече таа, по што Захари дојде и ја изгушка.

По Тик Ток, видеото се најде на Твитер, каде од вчера е едно од најсподелуваните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *