Saturday, September 23

Подгответе ја вашата ЖЕЛБА, доаѓа МОЌЕН феномен: Главниот ден е 9 септември, кога сите цели се ИСПОЛНУВААТ

Подгответе ја вашата ЖЕЛБА, доаѓа МОЌЕН феномен: Главниот ден е 9 септември, кога сите цели се ИСПОЛНУВААТ.

Дожд од ѕвезди кои паѓаат во септември – подгответе ја вашата желба, верувајте во нејзино исполнување.

Во септември не очекуваат магични и обилни дождови од метеори кои ќе траат од 5 септември до 21 септември, со врв на 9 септември.

Дождовите од ѕвезди кои паѓаат не само што се убава и магична глетка, туку можат да нè поттикнат да учиме од природата, да се менуваме со неа, да извлекуваме поуки и поуки и со тоа да го промениме нашиот живот во целина на подобро.

Иако септември не е месец кога често се случуваат метеорски дождови, во 2022 година не очекува тој подарок. Важно е однапред да размислите за некоја желба, да ја создадете во вашиот ум како визија и да го отворите срцето за нови работи.

Овој настан ќе донесе бранови на позитивна енергија кои вреди да се искористат.

Метеорскиот дожд ќе го достигне врвот на 9 септември, со најдобра видливост на северната хемисфера. Енергијата на овој метеорски дожд позитивно влијае на потсвеста, дава сила и енергија за нови достигнувања, а помага и во одредувањето на целите во животот.

Дури и ако не можете да ги видите ѕвездите кои паѓаат, направете го вашиот план, следете ги знаците, слушајте ја вашата интуиција. Не ги пропуштајте можностите кои се пред вас.

Светлиот метеорски дожд во соѕвездието Водолија придонесува за развој на креативните способности, што значи дека среќата го чека секој од нас до 20 септември. Така во средината на септември не очекува ѕвездено изненадување.

Загледајте во небото со вашата сакана, уживајте во привлечноста на ноќното небо, ѕирнете во Универзумот и фантазирајте. Патот од имагинацијата до реалноста понекогаш е краток – не заборавајте го тоа.

На крајот на септември нè очекува метеорскиот дожд од соѕвездието Јарец и се смета за најбавен. Енергијата на Јарецот има корисен ефект врз потсвеста и помага храбрите идеи да оживеат.

Излезете од вашата комфорна зона, прегрнете ги вашите соништа, и стари и нови – секој од нив е вашиот билет во кругот на среќата! Ѕвездите што паѓаат нека ви ја остварат секоја желба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *