Friday, June 2

Отишол на една пијачка, па завршил на ОПEPAТИВНА маса: Лекарите му пронашле метална чаша во СТОМАКОТ, се сомневаат дека причината е ОВА

Отишол на една пијачка, па завршил на ОПЕРАТИВНА маса: Лекарите му пронашле метална чаша во СТОМАКОТ, се сомневаат дека причината е ОВА.

Лекарите објаснија дека не се сигурни дали мажот бил нападнат или гурнал чаша во ректумот.

Сигурни сме дека сте слушнале секакви луди приказни кои започнуваат со „ајде, ајде да одиме на една“, но вакво нешто дефинитивно е надвор од секаква категорија.

А „Њујорк пост“ пренесува приказна за маж на кој лекарите му извадиле метална чаша од стомакот за која веруваат дека му влегла преку ректумот!

Неименуван маж од областа Махарајгањ се жалел на болkaa неколку дена, но откако страдањето продолжило и покрај различните третмани, тој конечно дошол кај д-р Лал Бахадур Сидарт од болницата Сидарт, Џаунпур.

Видеото погледнете го ОВДЕ

Сидарта го забележал стаклото кај пациентот на рендген, па веднаш го упатил на операција (6 август), при што лекарите го отстраниле предметот.

Во фоајето е снимено и видеото за кое стои во написот (предупредуваме дека е вознемирувачко), а во меѓувреме беше откриено дека пред неколку дена човекот навистина се опил со тројца непознати мажи откако се вратил од продавницата каде што отишол да купи зеленчук.

Додека тој се отрезнил, непознатите лица исчезнале, а лекарите не можеле да им кажат на медиумите дали мажот сам ја турнал чашата во ректумот или можеби бил naпаднат.

Но, донесоа и добра вест, а тоа е дека „пијаниoт“ добро закрепнува. „На прашањето како кај него е пронајдена чашата, тој рече дека ја проголтал. Сепак, неговата верзија не беше убедлива бидејќи беше пронајдена заглавена во неговиот стомак наопаку.

Очигледно навлегла во стомакот на пациентот преку аналниот премин (ректумот)“, изјави д-р Лал Бахадур Сидарт, пренесува ETV Bharat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *