Sunday, December 3

Октомври не им носи НИШТО ДОБРО: Два ЗНАКА треба да внимаваат, ако не играат паметно, ќе им следи ФИЈАСКО

Октомври не им носи НИШТО ДОБРО: Два ЗНАКА да внимаваат, ако не играат паметно, ќе им следи ФИЈАСКО.

За два хороскопски знаци месец октомври нема да биде најидеалниот период.

Овен:
После возбудливо лето, нема да ви се допадне периодот во кој влегувате. Се чувствувате благо депресивно и имате тенденција да преиспитувате сè и сè.

Вашиот темперамент особено ќе дојде до израз. Склони сте на бypни реакции и изливи на гнев. Многу е важно да се смирите.

Посветете се на спорт и медитација.

Ова не е најповолен период за бизнис, но секогаш сте подготвени да ризикувате. Консултирајте се со некој што размислува со ладна глава ако сакате да играте паметно.

Доколку успеете да ја контролирате својата природа, можна е целосна промена на околностите во ваша корист.

Шкорпија:
Се двоумите за нов деловен предлог, иако тоа не е ваш стил. Ова е периодот кога можете да заминете во состојба на летаргија.

Ќе пропуштите можност да заработите добри пари и таа ќе ве изеде подоцна. Не треба да губите време на пропуштени можности.

Скорпиите во врска може да донесат ненадејна одлука да раскинат или ненадејно да се препуштат на нова љубов или авантура.

Вашите потези нема да бидат зрели во овој период и многу ќе се каете по некои постапки. Во исто време, навистина ќе уживате во некои потези.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *