Saturday, September 23

ОД ЖЕНИТЕ ГО ДОБИВАМ ОНА ШТО НЕ ГО ДАВААТ НА СОПРУЗИТЕ: Исповед на ЖИГ0Л0, во коja признава што најмногу бараат клиентките, а што ПОСЕБНО се плаќа!

ОД ЖЕНИТЕ ГО ДОБИВАМ ОНА ШТО НЕ ГО ДАВААТ НА СОПРУЗИТЕ: Исповед на ЖИГ0Л0, во коja признава што најмногу бараат клиентките, а што ПОСЕБНО се плаќа!

Семјуел Хантер е Австралиец кој се занимава со многу необична професија, имено, тој е жиг оло, а подолу ја открива вистината за својата работа.

Жиг0ло или како што многумина го нарекуваат „платен љубовниk“ детално открива како изгледа неговата работа. Австралиецот Семјуел Хантер живее од љубовни врски со често постари, но богати дами.

Малкумина знаат дека зборот од француско потекло „жиг0ло“ првично бил наменет за име што се однесувало на платен танц партнер за дами без партнер.

Денес се однесува на мажи кои спијат со жени за пари. Има детален ценовник, а славниот четириесетгодишник го откри својот.

Како што вели, месечно спие со седум до десет жени, со нив оди на луксузни одмори во други земји, престојува во хотели со пет ѕвездички и заработува чудесна сума – 10.000 долари месечно!

Неговите клиенти се на возраст од 23 до 70 години, иако најголем број жени се на возраст од 30 години.

– Повеќето од моите клиенти се повторени клиенти, но во секој момент имам околу десетина од нив кои се редовни.

Единствените клиенти кои не се повторуваат се паровите кои само сакаат да пробаат нешто ново и тоа обично е еднократна работа – изјави тој за медиумите.

Повеќето жени го контактираат Хантер преку неговата страница, но тој не може да се потпре на Интернет бидејќи на ce*cyaлните работници им е забрането да се рекламираат и да се промовираат.

Затоа на Хантер многу му значат социјалните мрежи каде се труди да привлече што повеќе женски клиенти. Обично резервираат една ноќ или неколку дена што сакаат да ги поминат со него.

Речиси четвртина од неговите клиенти се мажени жени кои сакаат „брзи посети“, но тој тврди дека никогаш немал проблем со ниту една од нив. Ce*cот не е единственото нешто што го барате.

Тој вели дека луѓето не се свесни дека жените најмногу сакаат дружење и внимание, некој да ги слуша, па често ја вршат работата без да пружат ce*cyални услуги.

Хантер нуди неколку пакети на својот сајт, меѓу кои и ce*c за кој се плаќа 600 долари за два часа, додека ноќевањата се 1.800 долари за минимум 12 часа и максимум 16 часа.

– Моите клиенти ја добиваат најдобрата верзија од себе. Не ги разбираат мажите кои цело утро седат, пијат кафе и само си гледаат во телефонот.

И jac ја добивам најдобрата верзија од нив што нивните партнери не ја гледаат во врските“, изјави Хантер.

Жиг олото објасни дека животот на ce*cyлниот работник е „многу различен“ од оној на жените во истото поле, тврдејќи дека „најголемиот Разликата е во тоа што жените можат да гледаат неколку клиенти дневно – додека тој се ограничува на една жена дневно.

– Жените имаат тенденција да бидат резервирани за пократко време, додека повеќето од моите резервации се за неколку часа или цела ноќ – истакна Хантер, кој често се шегува со мајка си за својата работа.

– Отпрвин беше малку исплашена, но сега е во ред со тоа. Секогаш се шегува со мене за враќањето на некоја работа, но знае дека не планирам да го правам тоа – истакна тој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *