Friday, December 8

Одморот од соништата се претворил во TPAГЕДИJA: Туристи пронајдени MPTBИ во ексклузивен хотел, причината за cmpтта откриена дури после МЕСЕЦ!

Одморот од соништата се претворил во TPAГЕДИJA: Туристи пронајдени MPTBИ во ексклузивен хотел, причината за cmpтта откриена дури после МЕСЕЦ!

Никој не очекувал ваква тpaгедиjaa.

Кога одиме на одмор, последно што очекуваме е нешто страшно и да тргне наопаку. Сте го платиле хотелот, таму очекувате апсолутна безбедност, но тоа не е секогаш така.

За само една ноќ тројца американски туристи го загубиja животот во ексклузивното одморалиште на Бахамите. Мајкл (68) и Роби Филипс (65), како и Винсент Кјарела (64) се пронајдени mppтви во своите соби во одморалиштето Сандалс.

Никој не ја знаел точната причина за cmppтта на овие луѓе, па мистеријата траела повеќе од еден месец. Сега властите ја објавија причината за cmpтта на тројцата туристи чиј одмор во луксузно одморалиште ги чинеше живот.

Тројца Американци почиnaле од труење со јаглерод моноксид, а полицијата во моментов истражува како точно се отpyле. Од хотелот накратко соопштија дека се работи за изолиран инцидент.

– Скршени сме поради оваа незамислива тpaгедиja. Надлежните преку истрага утврдиле дека во една зграда во која биле сместени два апартмани се случил изолиран инцидент. Инцидентот не е поврзан со системот за ладење или вентилација на целиот комплекс, ниту со храна и пијалоци – соопштија од хотелот.

Во соопштението се додава дека, поради страшната cmmpт на тројцата гости, во сите простории биле поставени детектори за јаглерод моноксид „иако тоа не го бара законот“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *