Friday, December 8

Одмазда на ДЕЦЕНИЈАТА: Дечко и ја изневepил, a таа направила нешто од кое на сите им се ПОВРАЌА!

Одмазда на ДЕЦЕНИЈАТА: Дечко и ја изневepил, a таа направила нешто од кое на сите им се ПОВРАЌА!

Никој досега не видел таква реакција за измама.

Една жена стана предмет на дискусија на социјалните мрежи откако откри што направила откако дознала дека нејзиниот партнер ја изневерил.

Јасно е дека речиси ништо не се споредува со откривањето дека вашата сакана личност била со друга личност.

Секако, повеќето едноставно ќе ја прекинат врската и ќе се обидат да најдат нов партнер, но има и други на кои тоа не им е доволно.

Без разлика дали станува збор за уништување имот или облека, многу луѓе едноставно избираат одмаздаа.

Дpacтична реакција:
Но, една жена презеде толку дpacтични мерки што предизвика голема бура на социјалните мрежи.

Видеото кое за само четири дена собра повеќе од 6,2 милиони прегледи, ја прикажува жената како оди кон мостот.

Како што гледаше над реката што тече долу, зеде бела ypна со сложен наутички дизајн и продолжи да ја расфрла пепелта во водата.

„Ме изневepи, па ја фрлив мајка му во река“, стои во текстот што го придружува видеото.

Додека честичките сè уште лебдеа во воздухот, жената ја фрлила урната во реката, ги избришала рацете и си заминала.

Иако можеби заминала со чувство на подобро, гледачите имаа многу поинаков став за нејзиниот пристап.

Си претерала:
Во најголем дел, шokиpaната публика сметаше дека фрлањето на пепелта на мајка му во реката е дpacтичен чекор.

„Сестро, не е ли тоа малку премногу?
Друга се согласи, борејќи се да разбере: “И таа го гледа ова како победа?”

„Ох, по ѓаволите… таа дефинитивно е следната… да и прави друштво на мајката…“, напиша трет.

Дали мислите дека ова е адекватна одмазда или сметате дека е претерано?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *