Wednesday, October 4

ОГЛАС ЗА РАБОТА ЗА 11 РАБОТНИ ПОЗИЦИИ: Плата од 47.000 денари- може и со средно образование, во АЕК

ОГЛАС ЗА РАБОТА ЗА 11 РАБОТНИ ПОЗИЦИИ: Плата од 47.000 денари со средно образование во АЕК

Доколку ви се допадне ова заследете не на нашата официјала страница и бидете во тек со сите случувања во Македонија и светот.

Целиот текст следува после рекламата.

Плата од 47.000 денари за работна позиција за која може да се аплицира и со средно образование

Објавен оглас од АЕК за 11 работни позиции

Aгенцијата за електронски комуникаци (АЕК) објави оглас за вработување, за вкупно 11 работни позиции.

Тоа што најмногу ги изненади корисниците на социјални мрежи е огласот за работна позиција технички секретар, на која може да се аплицира и со завршено средно образоваие, а платата е 47.000 денари.

Највисокиот личен месечен дохот што им се нуди на нововработените во АЕК, изнесува 80.000 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *