Friday, June 2

Ова е новиот добитник на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ: Освои неверојатни 1.234.588,00 денари

Ова е новиот добитник на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ: Освои неверојатни 1.234.588,00 денари.

Битолчанецот Роберт Јосифовски се приклучи на семејството среќни добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија.

Неговата среќна добивка му донесе 1.234.588,00 денари.

Роберт Јосифовски од Битола е најновиот среќен милионер на Видеолотарија Касинос Австрија.

Додека многумина празнуваа, тој забавувајќи се на видеолотариските терминали на Евротип во Битола, стана сопственик на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ.

Освоената добивка МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на 14.02.2023 е вредна 1.234.588,00 денари.

Сè уште под импресии од освоената добивката, тој ни откри дека често се забавува на видеолотариските терминали, а Flaming Hot му е омилена игра, која ја игра секогаш.

Таа се покажа и како супер избор, кој му помогна да стигне до МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ.

Роберт сè уште нема план како ќе ги потроши парите од добивката, но сигурно ќе биде набрзо.

Забавувајќи се на видеолотариските терминали, секој може да освои некоја од нашите добивки, МИНИ, МИЛИОНЕР или СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *