Friday, December 8

ОВАА ДЕВОЈКА HABOДНО РЕДОВНО ЗБОРУВА СО MPTBИTE: Резервирана е цел октомври, а открила ЕДЕН Ш0KAHTEH ПОДАТОК!

ОВАА ДЕВОЈКА HABOДНО РЕДОВНО ЗБОРУВА СО MPTBИTE: Резервирана е цел октомври, а открила ЕДЕН Ш0KAHTEH ПОДАТОК!

Таа го истакна и шokkaнтниот податок дека не може да разговара со одредени починати лица, бидејќи тие се вратиле на овој свет.

Мексиканката Аврил Сандовал (16) стана исклучително популарна на социјалните мрежи во последната година, што и не е толку изненадувачки, бидејќи многумина веруваат дека тоа што го тврди е вистина, а таа истакнува дека има вроден талент да разговара со mpтвите.

Многумина се обидуваат да закажат состаноци со неа за да стигнат до почиnaтите членови на семејството, а во последните денови многумина ја замолија да се обиде да стапи во контакт со Дебани Ескобар, студентката која беше пронајдена mppтва набргу откако исчезна во близина на Монтереј.

Засега Сандовал одбива да се вмеша во случајот кој штотуку го потресе Мексико, а се мисли дека Ескобар е свирепо ybbиенa, но пред десетина дена дала интервју со тамошен познат јутјубер.

Таа разговараше со него повеќе од еден час, а локалните медиуми издвоија еден особено интересен детал од тоа интервју. Како што рече Сандовал, невозможно е да се разговара со сите што го напуштиле овој свет бидејќи во меѓувреме се вратиле на него.

Со други зборови, Сандовал потврди дека постои реинкарнација и дека, како што поминува времето, луѓето се враќаат на овој свет во сосема различни тела, како несвесни личности кои биле во претходните животи.

Сандовал за време на интервјуто изјави дека оваа способност ја стекнала пред нејзиниот 15-ти роденден кога ѝ се појавил нејзиниот пokoen дедо, по што нејзиниот татко признал дека таа моќ е всушност семејно наследство.

Што и да мислите вие ​​лично за нејзиниот случај, многу Мексиканци и веруваат, а како што пренесува порталот „Дебат“, Сандовал е толку барана што била резервирана до октомври годинава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *