Friday, December 1

Нови цени на горивата вечерва по полноќ

Нови цени на горивата вечерва по полноќ.

Текстот продолжува после рекламата.

Денеска Регулаторната комисија за енергетика на состанок, ќе донесе нови цени на горивата кои ќе важат од вечерва по полноќ.

Актуелните цени на горивата се следниве:

ЕУРОСУПЕР БС – 9584ден/л.
ЕУРОСУПЕР БС – 9886ден/л.

ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V)91ден/л.
МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ ЕКСТРА ЛЕСНО 1(ЕЛ-1)87,5ден/л.

МАЗУТ М-1 HC49,768ден/кг.

Дали ќе има поскапување на цените или намалување на истите останува да видиме по завршувањето на состанокот на РКЕ, по што дополнително ќе информираме за новите цени што ќе важат по полноќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *