Friday, December 8

„Никој не се бори сам“: Фризер со тpoгателен гест трогна девојка болна од PAK! (ВИДЕО)

„Никој не се бори сам“: Фризер со тpoгателен гест трогна девојка болна од PAK! (ВИДЕО)

На Твитер се шири емотивно видео кое ќе ви ја врати вербата во луѓето. На видеото се гледа девојка која боледува од pak која доаѓа на фризер за целосно да и ја отсечат косата.

Додека девојката липа од солзи, фризерот се обидува да ја утеши, а откако таа остана без косата, тој направи неверојатна работа.

Ја прегрнал, а потоа почнал да си ја шиша косата со апаратот, а девојката го гледала во целосен шok.

Знак на солидарност:

Прегрнувајќи ја цело време со едната рака, тој целосно си ја избричил главата во знак на солидарност, а трогнатата девојка го прегрнала назад.

Никој не се бори сам“, стои во описот на видеото кое има 11,6 милиони прегледи.

Видеото ги расплака луѓето, а многумина напишаа дека најчесто најголемо влијание имаат наједноставните гестови.

„Затоа сме тука. Љубов, емпатија, ранливост, вистина“, напиша еден корисник на Твитер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *